CYMBAL FLOW *


CYMBAL FLOW*


Fungicid sa izrazitim kurativnim djelovanjem protiv plamenjače na krumpiruDjelatna tvar:  cimoksanil 225 g/L


Formulacija sredstva: koncentrat za suspenziju (SC)


Registracijski broj: u postupku registracije


Vlasnik registracije: Belchim Crop Protection N.V./S.A.


Pakiranje: 1kg


CYMBAL FLOW je dio Belchimovih programa zaštite

  

PRIMJENA I DOZA

CYMBAL FLOW se može upotrijebiti tijekom cijele sezone u programu suzbijanja plamenjače.

Doza je 0,5 l/ha.

CYMBAL FLOW je jedan od rijetkih fungicida s kurativnim djelovanjem na plamenjaču. Za razliku od većine drugih kurativnih sredstava postoji vrlo mala mogućnost za pojavu otpornosti bolesti. U slučajevima zaraze prije prskanja, CYMBAL FLOW ima 2 dana kurativnog djelovanja.

CYMBAL FLOW se uvijek kombinira sa drugim  fungicidima koji su dio osnovnog programa. Time se  pojačava kurativnost prskanja i povećava sigurnost u situacijama kad su infekcije u fazi inkubacije (prisutne su ali ne vide se). U takvim slučajevima često se bez  potrebe kombiniraju skupi preparati. CYMBAL FLOW dopunjuje osnovni fungicid sa dodatnim mehanizmom djelovanja i kurativnošću i nudi maksimalnu zaštitu za vrlo povoljan i opravdan trošak.

POTATO PRO

CYMBAL FLOW je idealan partner uz dva vrhunska fungicida protiv plamenjače: Shirlan i Ranman Top. Oba preparata iznimno su učinkovita u preventivnom suzbijanju plamenjače krumpira u svim vremenskim uvjetima. U kombinaciji sa CYMBAL FLOW predstavljaju  potpuno rješenje i u situacijama kada je potrebno kurativno djelovanje.

Preporuke kombinacija za maksimalnu sigurnost i ekonomičnost:

  • CYMBAL FLOW 0,5 l/ha + SHIRLAN 0,3 l/ha
  • CYMBAL FLOW 0,5 l/ha + RANMAN TOP 0,4 l/ha